Informatiebeveiliging van de toekomst

Met ons Nederlandse Security Operations Center (SOC) bewaken wij continu uw kritieke IT-infrastructuur, applicaties en data. Wij monitoren actief op dreigingen en houden uw gehele IT-omgeving 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gaten en nemen actie als het nodig is. Zo beschermt u zich tegen de dreigingen van vandaag.

Lees meer

Uniek aanbod

Het SOC van SecureControl is uniek in Nederland. Wij richten ons als enige op kleine en middelgrote organisaties (tot 2500 werkplekken) en zijn in die markt dan ook de grootste. Wij zijn van mening dat de omvang van een organisatie niet meer bepalend is voor de gevoeligheid van de verwerkte data en dat informatiebeveiliging ook voor de kleinste bedrijven van cruciaal belang is. Klassieke aanbieders van een SOC richten zich vooral op de top 500 bedrijven waar de implementatie naar onze mening veelal te complex wordt gemaakt en daardoor lang duurt en kostbaar wordt.

Het SecureControl SOC

Het managed Security Operations Center (SOC)

SecureControl biedt met haar SOC een breed scala aan oplossingen voor de toenemende dreigingen. Wij fungeren middels onze SOC als een Early Warning System, om u te waarschuwen voor eventuele opkomende cyberdreigingen.

Wij helpen u met intelligence driven information securityoplossingen bij het voorkomen, opsporen en voorspellen van én reageren op cyberaanvallen, datadiefstal en datalekken.

Het SOC van SecureControl maakt locatieonafhankelijke IT-security mogelijk en is flexibel schaalbaar naar behoefte. Het SOC is beschikbaar en betaalbaar op basis van gebruik. Vertrouwelijkheid, beschikbaarheid, integriteit en service excellence staan bij ons uiteraard voorop.
De kern van ons SOC is een monitoring service en op basis van vooraf bepaalde afspraken het nemen van acties. Deze monitoring service kan worden uitgevoerd doordat we binnen uw omgeving een of meerdere sensoren plaatsen.

Hoe werkt ons SOC?

Snelle aansluiting, scherp tarief

Wij hebben onze SOC-dienst zodanig gestandaardiseerd dat het ons weinig moeite kost om uw IT-omgeving aan te sluiten, of deze lokaal staat, in de cloud of beide, dat maakt voor ons niet uit. Wij onderscheiden ons in de markt door een hoge kwaliteit en professionaliteit, pragmatiek, nauwkeurigheid en een zeer scherp tarief. Verder maken we gebruik van de beste oplossingen in de markt waardoor u bij ons niet bang hoeft te zijn voor een vendor lock-in. Ons team van security- en cloudspecialisten werkt samen met u om de implementatieoptie te identificeren die aan uw behoefte voldoet.

Implementatie

Onderdeel van AuditConnect

AuditConnect is een organisatie met ongeveer 30 consultants gericht op privacy, security en assuranceopdrachten. AuditConnect is een van de grotere organisaties op het gebied van ISA3402 (circa 80 per jaar), DigID-audits (120 per jaar), pentesten (250 per jaar) en het certificeren van organisaties voor ISO 27001 (150 keer per jaar). Voor meer informatie over de diensten van AuditConnect kunt u de website auditconnect.nl raadplegen.

Naar AuditConnect.nl