Het managed Security Operations Center

Partner voor uw security

We maken gebruik van de kracht van het partnerschap om u te helpen uw bedrijf te beschermen. Het managed SOC zorgt ervoor dat organisaties sneller kunnen reageren op cyberdreigingen. Wij kunnen met onze SOC sterke analytische inzichten bieden die verbeterde capaciteiten mogelijk maken om evoluerende bedreigingen te identificeren binnen en buiten uw organisatie.

Ontdek het managed SOC van AuditConnect

Cyber secure

Met het managed SOC is uw organisatie 24 uur per dag 7 dagen per week beveiligd tegen informatiebeveiligingsincidenten. Wij zullen regelmatig vulnerability scans op uw omgeving uitvoeren om te kijken naar kwetsbaarheden. Binnen uw systeem zullen we alle assets meenemen waardoor realtime inzicht geborgd blijft.

Compliant

Met het managed SOC krijgt u inzicht in (mogelijke) datalekincidenten en logging van alle acties op uw systemen. Hieruit kunnen wij rapportages maken die gebruikt kunnen worden om het management op de hoogte te houden of om trendanalyses te maken. Wij zorgen ervoor dat uw intellectuele eigendommen beschermd blijven.

Reports

Met het managed SOC zijn wij in staat om verschillende rapporten uit te draaien die gebruikt kunnen worden voor audits. AuditConnect is een grote speler op het gebied van auditing. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om aan te kunnen tonen dat uw organisatie 24x7 beschermd is.

Forensic

Met het managed SOC kunnen we inzichtelijk maken wanneer uw organisatie aangevallen is en wat er is aangetast. Het is mogelijk dat wij aanvallen verder onderzoeken, hoe dit heeft kunnen gebeuren. Door ons deskundige team zijn wij in staat om analyses te maken die duidelijk maken hoe toekomstige aanvallen voorkomen kunnen worden.

Incident Respons

Onze deskundige medewerkers zijn in staat om u direct te ondersteunen tijdens een aanval. Wij zullen tegenaanvallen inzetten om ervoor te zorgen dat de schade beperkt blijft. Wij staan 24x7, 365 dagen per jaar gereed om u te ondersteunen.

De beste keuze voor uw organisatie

Neem de volgende stap naar de ‘next-generation cybersecurity’. Wij helpen organisaties bij het indentificeren en quantificeren van risicoprofielen en zorgen ervoor dat deze geprioriteerd en gemanaged worden binnen uw organisatie. Wij bieden een SOC-dienst aan die binnen elke organisatie toegepast kan worden. Door onze gespecialiseerde en ervaren medewerkers kunnen wij u goed van dienst zijn.

Een SOC dat bij u past

Ons managed SOC kan overal ter wereld geplaatst worden. Ons geïndustrialiseerde service-leveringsmodel maakt gebruik van uniforme en gestandaardiseerde SOC-processen die kunnen worden herhaald, waardoor lage kosten van toegang en snelle implementatie mogelijk zijn.